Πώς θα καταλάβεις αν το αβγό είναι μπαγιάτικο ή όχι;
Γέμισε ένα μικρό κατσαρολάκι με κρύο νερό και ρίξε μέσα το αβγό. Αν αυτό βυθιστεί και ακουμπήσει τον πάτο της μικρής κατσαρόλας, τότε είσαι ελεύθερη να το γευτείς (aka είναι φρέσκο). Αν πάλι βυθιστεί και δεν φτάσει μέχρι τον πάτο της κατσαρόλας, σημαίνει πως πρέπει να το φας μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Τέλος, αν επιπλεύσει στο νερό, τότε είναι μπαγιάτικο.
Την επόμενη φορά πλέον ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.